Διακοπές και γυαλιά ηλίου πάνε πάντα μαζί!

Back to Blog

Διακοπές και γυαλιά ηλίου πάνε πάντα μαζί!

Διακοπές και γυαλιά ηλίου δηλαδή πάνε χεράκι χεράκι! Φυσικά και δεν πας πουθενά, χωρίς τα γυαλιά ηλίου σου πόσο μάλλον εν μέσω καλοκαιριού! Τον νου σου λοιπόν! Ναι, είναι απόλυτα κατανοητό ότι γυρνάει αυτόματα ο διακόπτης της ανυπομονησίας μέσα σου μόλις πιάσουν οι ζέστες! Λαχταράς να ξεφύγεις λίγο! Και η αλήθεια είναι ότι σε τονώνει το να αφήσεις κάποιες μέρες πίσω σου τη ρουτίνα των υποχρεώσεων μέσα από “αποδράσεις” σε νησάκια ή και κάπου αλλού! 

Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ήλιος θα είναι πάντα εκεί! Μην ξεχνάς σε ποια χώρα ζούμε! Οπότε σιγουρέψου ότι κουβαλάς πάντα μαζί σου τα γυαλιά ηλίου σου πριν κουνήσεις το μαντήλι για τον προορισμό των διακοπών σου!

Πάρε μαζί σου το αγαπημένο σου ζευγάρι και ύστερα σπεύσε να αναπληρώσεις τα αποθέματα ενέργειας που χρειάζεσαι πριν την επιστροφή στη βάση!

Οι ακτίνες του ήλιου είναι πολύ πιο έντονες αυτήν την εποχή οπότε μην παραλείψεις να φροντίσεις για την καλή υγεία των ματιών σου και τώρα.

Οι πιο ξέγνοιαστες στιγμές σου περιμένουν κάθε θερινή περίοδο να τις ζήσεις έξω και συχνά κατά προτίμηση δίπλα στο νερό. Άρα, κατά τη διάρκεια της μέρας θα έχεις πάντα πιστό σου ακόλουθο και τον ήλιο!

Τα καταστήματα Flioukas Vision λοιπόν μερίμνησαν πριν καν το ψάξεις, και σου βρήκαν λύσεις για να περάσεις υπέροχα τις διακοπές σου χωρίς να κινδυνέψουν ούτε για λίγο τα μάτια σου! 

Παρακάτω θα βρεις σωτήρια tips:

  1. για την αποθήκευση και τον καθαρισμό των γυαλιών ηλίου, 
  2. για την ενισχυμένη προστασία της όρασής σου
  3. αλλά και το τί πρέπει να κάνεις σε έκτακτες περιπτώσεις ώστε να προφυλάξεις εγγυημένα και αποτελεσματικά τα μάτια σου!

Οδηγίες για μάτια υγιή και αυτό το καλοκαίρι

Διάλεξε γυαλιά ηλίου που σου είναι ποιοτικά, άνετα, ελαφριά και πρακτικά.

Όπου κι αν προτιμήσεις να πας, έχε στο μυαλό σου πως θα έχεις πολλές ώρες της ημέρας τον ήλιο απέναντί σου. Οπότε, είτε βρεθείς σε πλαζ είτε κάνεις την περιήγησή σου σε κάποιο τουριστικό μέρος θυμήσου πως σύμμαχός σου σε κάθε ταξιδιωτική σου εξόρμηση είναι τα γυαλιά ηλίου σου! Η ηλιακή ακτινοβολία δεν κάνει διακρίσεις όπως άλλωστε και η οπτική κόπωση.

Φύλαξε σε κατάλληλη θήκη ή μέρος τα γυαλιά ηλίου σου.

Ακόμη κι αν η τσάντα σου έχει βαρύνει από άλλα απαραίτητα πράγματα, μην κάνεις το τραγικό λάθος να εξαιρέσεις από αυτήν τα γυαλιά ηλίου σου. Το κυριότερο: μην τα αφήνεις να πέσουν “χύμα” μέσα στο περιεχόμενό της γιατί το σπάσιμο ή τις γρατσουνιές δεν τα γλιτώνεις! Έχε πάντα μαζί σου μία ανθεκτική θήκη για να σε σώσει από τέτοιες αναποδιές.

Καθάριζε με προσοχή τα γυαλιά ηλίου σου.

Μην παραλείπεις ποτέ κάτι τόσο σημαντικό. Μην αφήνεις δαχτυλιές, στίγματα βρωμιάς, σκόνη, ιδρώτα, άμμο ή θαλασσινό νερό να κατακαθίσουν πάνω τους. Πάρε ένα απαλό πανάκι και ένα ειδικό σπρέι καθαρισμού για να εμποδίσεις μόνιμες καταστροφές τόσο στους φακούς όσο και στον σκελετό. 

Έχε και ένα δεύτερο ζευγάρι γυαλιών ηλίων μαζί σου

Γιατί δηλαδή να μην έχεις προνοήσει, εάν το κανονικό σου ζευγάρι χαθεί ή σπάσει;! Το να έχεις και ένα εφεδρικό οπωσδήποτε δεν βλάπτει! Πιθανόν να είναι ένα πιο παλιό ζευγάρι.Βασικά, ό,τι σε βολεύει πάρε! Εξάλλου, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται! 

Κάνε τα ψώνια σου στις διακοπές σου αλλά όχι εις βάρος της όρασής σου.

Μην δελεάζεσαι και καλά με “ψαγμένα” ζευγάρια που είναι μη δοκιμασμένα! Μείνει μακριά από αμφιλεγόμενης ποιότητας γυαλιά ηλίου ή γυαλιά ηλίου που είναι φθηνές απομιμήσεις. Το στυλ μετράει αλλά η ποιότητα προέχει. Οπότε μην παρασύρεσαι σε παρορμητικές αγορές!
Επίλεξε επώνυμα γυαλιά ηλίου με εργονομικό και καλαίσθητο σχεδιασμό σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης όπως τα  #Flioukas! Με βάση τα ανωτέρω δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι! Απόλαυσε το καλοκαίρι σου όπως σου αξίζει!

Share this post

Back to Blog