Τρόποι Αποστολής

Ποιο είναι το κόστος αποστολής;

Δεν υπάρχει κόστος αποστολής εντός Ελλάδας.

Ποιος θα παραδώσει την παραγγελία μου;

Συνεργάτες μας για αποστολές σε όλη την Ελλάδα είναι η ΕΛΤΑ Courier και η ACS Courier.

Σε πόσες μέρες θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Τα δέματα παραδίδονται Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 – 17:00 από τους διανομείς της ΕΛΤΑ Courier και της ACS Courier.

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο κούριερ της ΕΛΤΑ Courier ή της ACS Courier θα σας αφήσει ένα σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υποκατάστημα της ΕΛΤΑ Courier ή της ACS Courier.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεσης διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου;

Κάθε πελάτης που έχει δώσει κινητό τηλέφωνο στα στοιχεία του, την ημέρα αποστολής της παραγγελίας του παραλαμβάνει έναν μοναδικό αριθμό.

Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας στο σύστημα εντοπισμού των ΕΛΤΑ Courier και της ACS Courier.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κανένα προϊόν δε δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση. Οι παραγγελίες ενδέχεται να χρειαστούν 1-3 εργάσιμες ημέρες για να διεκπεραιωθούν.